Pogledajte šta se dogodi kada lepotici kažete da se ugojila! (FOTO)

- Iskreno, je*ite se svi! Ne znam zašto uopšte neke stvari delim sa vama. Ne znam zašto se uvek iznenadim kada me iznervirate. Do sada bi trebalo da sam se navikla na ovakva sra*a - napisala je manekenka Krisi Tajgen na svom Tviter profilu

  • 5

Manekenka Krisi Tajgen potpuno je izgubila živce kada je neko od njenih pratilaca na Instagramu prokomentarisao da se ugojila, na šta je ona uzvratila serijom psovki na račun svih koji žele da stave primedbu na njen izgled!

Da sve bude smešnije, Krisi je bliža anoreksiji nego prevelikoj kilaži, ali ipak je bila pogođena pitanjem: "Ti si nabacila nekoliko kilograma, zar ne?", na koje je odgovorila kao da je nervozni kamiondžija.

- Iskreno, je*ite se svi! Ne znam zašto uopšte neke stvari delim sa vama. Ne znam zašto se uvek iznenadim kada me iznervirate. Do sada bi trebalo da sam se navikla na ovakva sra*a. Neverovatno je da mi svi pričaju da ne obraćam pažnju na to šta govnari govore, ali izgleda da njima niko nije rekao da prestanu da budu seronje - napisala je pobesnela manekenka na svom Tviter profilu, ali se, ipak, nešto kasnije izvinila zbog svog ponašanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    26. april 2014 | 15:32

    U pravu je! Treba da bude anoreksicna pa da svi budu zadovoljni!

  • dju

    26. april 2014 | 15:24

    Lepotici? Hahahaahaahahaaha

  • Kompetentan

    26. april 2014 | 22:42

    Y ebem li ga ako je ovo lepo, sva je trouglasta ko zmija izbacenih jagodica i ima izbacenu donju fioku. Za dvadesetak godina bice kao kornjaca jer je koscata. Nista narocito al ajde....da se nesto tupi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA