SILA: Evo šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Boran stiže u poslednjem trenutku, ne uspeva da spreči Osmana da puca, ali će ga zato naterati da zažali zbog toga što je učinio

  • 0

Na televiziji “Pink” večeras se emituje nova epizoda “Sile”sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Boran stiže u poslednjem trenutku. Ne uspeva da spreči Osmana da puca, ali će ga zato naterati da zažali zbog toga što je učinio. Srećom niko nije povređen. Sa druge strane, Samimova smrt je stvorila novu odgovornost za Borana. Boran mora da ispuni svoje časno obećanje dato Samimu i zaštiti njegovu suprugu. Dok Boran razgovara sa njim, Osmanu je zazvonio telefon.

Poziv mu je uputio Ali aga. Boran će biti iznenađen onim što će čuti, uostalom kao i sam Ali aga kod koga će Boran doći u kratku posetu. ALi aga i Sila sede jedan naspram drugog, između njih sedi Boran, pištolj  je na stolu. Boran traži od Ali age da se izvini njegovoj ženi ili će zažaliti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA