Srpkinja pokorila Njujork predstavom o najpoznatijem ljubavnom trouglu (FOTO)

Rediteljka Sanja Beštić fascinirala je publiku pozorišnim komadom "Džeki i Merilin", koji govori o romansi između najpoznatijeg predsedničkog para Amerike Džona Kenedija i Džeki Kenedi, i američke glumice i starlete Merilin Monro

  • 1

Mlada rediteljka Sanja Beštić hrabro je uzela temu kojom se ni jedan reditelj u Njujorku nije bavio. Prvi put, kao svetsku premijeru predstavila je kontraverzan komad pod nazivom "Džeki i Merilin", inspirisan istorisjkim ličnostima koje i pedeset godina nakon smrti intrigiraju i inspirišu.

Reč je u ljubavnom trouglu najpoznatijeg predsedničkog para Sjedinjenih Američkih Država Džonu Kenediju i njegove supruge Džeki Kenedi i mlade filmske zvezde i starlete Merilin Monro.

Na Tajms Skveru, 42 ulici, srcu pozorišnog distrikta, pozoriste "Row" je bilo popunjeno do poslednjeg mesta. U publici su se pored velike podrške kolega iz Srbije i stare Jugoslavije našli i kolege iz Njujorka, koji su Sanji pozeleli srecu pre početka predstave.

Pored glumačke legende Žarka Lauševića i filmskog reditelja Zorana Amara, Sanju je podržala i generalni konzul Republike Srbije u Njujorku Mirijana Živković, kao i proslavljeni srpski kompozitor Miloš Raičković.

U bekstejdžu je ekipi predstave poželeo sreću Đani Ruso, zvezda legendarnog filma "Kum", kao i Den Grimaldi, zvevzda TV serije "Sopranovi", koji je bio Sanjin profesor na prestižnoj školi Le Strazberg.

Na veliko iznenađenje publike Džeki Kenedi (koju tumači Lorejn Faris) mastubirala je na sceni, Merlin (igra je glumica Lela Sejti) se borila za ljubav do smrti, a čuveni predsednik (Aron Matajas) bežao od problema koje je rešavao njegov brat Bobi. Emociju je podržala originalna muzika Aleksandre Kovač i Romana Gorseka koja je publiku dovela do suza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA