Bila je savršena, a ovako sada izgleda posle 350 plastičnih operacija! (FOTO)

Manekenka Ališa Duval kaže da je zbog svoje zavisnosti od plastične hirurgije pokušala da se ubije, kao i da je zapala u ogromne dugove

  • 9

Britanska manekenka Ališa Duval otkrila je da je bila pravi zavisnik od plastičnih operacija dugi niz godina. Bivša devojka Sajmona Kauela i glumca Mikija Rurka imala je više od 350 kozmetičkih intervenicija na telu, na koje je potrošila velike količine novca.

Ubrzo, zbog ovakvog načina života, sve je krenulo nizbrdo za Ališu. Manekenku je ostavio njen bogati dečko, izbacio ju je iz stana, a Duvalova je čak pokušala i sebi da oduzme život.

- Stalno sam se vodila mišlju: "Ako sam mrtva, moja deca će imati bolju budućnost". Osećala sam se neverovatno krivo, nisam mogla da nađem izlaz iz ovakve situacije - rekla je Ališa, koja je otkrila da je kupila flašu vodke i popila je zajedno sa antidepresivima.

Srećom, ova kombinacija nije ubila Duvalovu. Posle 13 sati spavanja ona je došla sebi, a probudila ju je njena ćerka Papaja, koja ju je dozivala.

Na kraju, Ališa je promenila način života, počela je da vežba, a ubrzo je našla novog emotivnog partnera, koju ju je preporodio i platio sve njene dugove.

- Ne samo što želim da budem deo budućnosti svojih ćerki, nego ne želim da one naprave moje greške - rekla je manekenka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojanica

    28. april 2014 | 16:13

    Nasla novog emotivnog partnera koji je platio sve njene dugove. Hahaha koja sponzorusa

  • dju

    28. april 2014 | 16:23

    Cerka Papaja:):):): sina da ima zvao bi se Ananas pretpostavljam:):)

  • ana

    28. april 2014 | 17:34

    nije ona manekenka,niti je to ikad bila. ona je starleta, koja je poznata po silnim vezama sa fudbalerima,pa i po neka vezica sa nekom zvezdom ili zvezdicom... samo je po tome poznata..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA