SILA: Evo šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Zejnep je svesna opasnosti koju je preuzela, ali obećala je Boranu da nikome, pa ni Sili, neće ništa otkriti

  • 1

Na televiziji “Pink” večeras se emituje nova epizoda “Sile”sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Abaj je uspeo da dođe do doktorke koja je lečila Samimovu ženu, u isto vreme i Boran će dobiti pismo od nje u kojem mu se ona obraća za pomoć po muževljevom nalogu, ako joj se nešto desi. Boran razgovara sa Zinarom. Zinar ga upozorava da se ne meša u posla  drugog plemena, ali Boran ne odustaje i želi da se bori do kraja. Šivan odlazi po Samimovu ženu i odvodi je kod Zejnep gde će se skrivati neko vreme. Zejnep je svesna opasnosti koju je preuzela, ali obećala je Boranu da nikome, pa ni Sili, neće ništa otkriti.

Berzan će se razbesneti kada bude došao do informacije da je Boran stigao pre njega. Sila neće moći da izdrži Boranovo čudno ponašanje i pošto bude došao kući upitaće ga šta se dešava, ali on neće želeti da razgovara o tome, već će od nje tražiti razumevanje. Boran je na večeri zajedno sa Abajem, njihov razgovor prekinuće Berzan koji je lično došao da upozori Borana da čuva leđa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA