PLES SA ZVEZDAMA: Nemeš napustio šou, sledeće nedelje se igra uz narodnjake!

- Žao mi je što smo ispali jer smo se trudili ove nedelje više nego ikad. Vežbali smo po deset sati dnevno ali šta je tu je - rekao je Nemešević, koji će svoju nagradu od 1.000 evra pokloniti Mladenu i Kristijanu Tomiću kojima je novac potreban za lečenje.

  • 0

Nikola Nemešević Nemeš i njegova partnerka Marija Jovanović ispali iz šou-programa "Ples sa zvezdama". Oni su bili u duelu sa Nigorom i Jelenom, međutim odlukom žirija nisu prošli dalje.

Nemeš je u dogovoru sa Marijom svoju nagradu od 1.000 evra poklonio Mladenu i Kristijanu Tomiću, kojima je novac potreban za lečenje.

- Žao mi je što smo ispali jer smo se trudili ove nedelje više nego ikad. Vežbali smo po deset sati dnevno ali šta je tu je. Bilo bi mi žao bilo ko da je ispao. Više mi je žao zbog Marije što se rasplakala, ona je baš uložila mnogo napora i rekla mi je da smo bili odlični i da ne može da veruje da smo se našli u duelu, a kamoli da smo ispali - rekao je Nemešević, koji je dodao da će se posvetiti muzici.

Od naredne nedelje počinju tematske večeri, pa ćemo imati mjuzikle, igru na filmsku muziku, a već prve nedelje, 4. maja očekujte opšte narodno veselje - ples uz narodnjake.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA