BRENA POBEGLA SA OPERACIJE: Neću da budem vampir! (FOTO)

- Treba da nađu nekog oronulog i potrošenog lica, pa da sve metode isprobaju. Ovako, sve kreme reklamiraju jako mlade osobe ili starije, ali toliko "fotošopa" na svemu da više ne znaš šta ima efekat a šta ne - izjavila je pevačica

  • 5

Pevačica Lepa Brena je nedavno želela da isproba "vampirski tretman" i podmladi se sopstvenom krvlju, međutim, zahvat je bio suviše bolan za nju pa je utekla iz bolnice!

- Brena je želela da malo podmladi svoje lice, pa je zakazala tretman u kojem se koristi ljudska krv. Ova metoda je poznata kao podmlađivanje lica krvnom plazmom, a radi se tako što se koristi krv pacijenta iz koje se dobija dovoljna količina krvne plazme bogate trombocitima, a zatim se ubrizgava u lice. Brena je spremna otišla na taj tretman i legla na operativni sto, ali je onda nastao problem. Kada su lekari krenuli da joj rade tretman, nju je prvi ubod zaboleo i skočila je sa stola. Veliki su to bolovi koje ona ne želi da trpi, tako da je za sada odustala - navodi izvor blizak popularnoj pevačici.

Sa druge strane, Brena nije želela da potvrdi ni da demantuje ove informacije, ali je iskoristila priliku da žestoko iskritikuje sve metode podmlađivanja kojima se žene podvrgavaju.

- Nikad nisam bila protiv negovanja, ali ovo oko podmlađivanja žena postaje okrutno! To je takav medijski atak od krema, bjuti slipa, do plastičnih operacija, da svi oni koji nemaju samopouzdanja ili dobro svetlo u studiju dok se slikaju, mogu da pokleknu. Čak ni ja ne volim svetlo u liftu sa ogledalom ili u garderobi kada probam nove stvari! - rekla je pevačica koja je prokomentarisala i slučaj Kim Kardašijan koja je pokrenula modu podmlađivanja sopstvenom krvlju.

- Nisam videla da se Kim Kardašijan prolepšala, jer je toliko lepa da više ne može da bude. Treba da nađu nekog oronulog i potrošenog lica, pa da sve metode isprobaju. Ovako, sve kreme reklamiraju jako mlade osobe ili starije, ali toliko "fotošopa" na svemu da više ne znaš šta ima efekat a šta ne. Treba javno, na video prezentacijama da žene vide promene, pa da navalimo. Svako voli da je lep i negovan - zaključila je Lepa Brena.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA