Film "Mamula" od 1. maja u bioskopima (VIDEO)

U ostvarenju režisera Milana Todorovića igraju Franko Nero, Kristina Klebe, Dragan Mićanović, Natali Burn, Miodrag Miki Krstović i mnogi drugi

  • 3

Film "Mamula" režisera Milana Todorovića od 1. maja počinje da se prikazuje i u našim bioskopima. U ostvarenju, koji je premijerno prikazan 8. marta i koji je po žanru fantazija, igraju Franko Nero, Kristina Klebe, Dragan Mićanović, Natali Burn, Miodrag Miki Krstović, Slobodan Stefanović, Sofija Rajović, kao i Zorana Kostić Obradović.

Film "Mamula" počinje tako što dve američke turistkinje dolaze u Crnu Goru da posete svog starog prijatelja, koji na Rosama ima kuću, gde provodi leto sa svojom verenicom. Nakon nekoliko dana uživanja, družina odlučuje da poseti napušteno ostrvo Mamula, iako su upozoreni na čudna dešavanja i legende koje kruže o tom mestu.

Tamo zatiču misterioznog ribara koji drži zatočenu prelepu devojku. U pokušaju da oslobode zarobljenicu shvataju da je ona zapravo sirena, koja ih svojom pesmom i izgledom opčinjava, ali se ubrzo pretvara u krvožednog monstruma koji im neće dozvoliti da živi napuste Mamulu.

Pogledajte trejler:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    29. april 2014 | 17:27

    Bila letos na Mamuli, jednodnevni izlet iz Herceg Novog. Ozloglaseni zatvor za vreme oba Sv. rata i zaista izgleda zapusteno i jezivo.. Nije losa pogloga za neki horor, nadam se da su dobro iskoristili tu mogucnost.

  • siniša

    29. april 2014 | 11:59

    Ahahahahahahahaha ne mogu da prestanem da se smejem konačno neko snimio dobru komediju

  • PeXoN

    30. april 2014 | 10:00

    Fijasko u najavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA