HOROR NA KONCERTU: Fanovi gazili jedni preko drugih zbog One Direction (VIDEO)

- Bio sam u prvim redovima i obezbeđenje je iznelo više od 30 devojaka koje su se onesvestile. Imao sam masnice. Mogli smo da umremo - priča jedan od obožavalaca koji je jedva izvukao živu glavu u stampedu na nastupu popularnog boj benda u Peruu

  • 4

Grupa "One Direction" bila je primorana da prekine svoj koncert u Peruu zbog incidenta na njihovom nastupu u ovoj zemlji. U želji da bude blizu svojih omiljenih pevača, 100 fanova popularnog benda povređeno je u neverovatnoj gužvi a neki od njih su se umalo ugušili u stampedu! 

 

Kako prenose britanski mediji, 47 obožavatelja grupe "One Direction" završilo je u bolnici a stepen njihovih povreda još uvek nije poznat.

 

Članovi poznatog boj-benda su tokom koncerta apelovali na fanove da se smire, međutim, od toga nije bilo ništa.

 

- Ako želite da ne prekinemo koncert, bolje se povucite na svoja mesta - rekao Najal Horan, da bi se ubrzo nadovezao i njegov kolega Lajam Pejn.

 

 

- U protivnom odlazimo, a mi ne želimo da odemo - rekao je Pejn.

 

Očevidac koji se našao na licu mesta rekao je da je bilo stravično na stadionu gde je nastup bio održan.

 

- Koncert je bio veoma opasan. Bio sam u prvim redovima i obezbeđenje je iznosilo više od 30 devojčica koje su se onesvestile. Imao sam masnice. Devojka iza mene se takođe onesvestila i dobila je zaštitnu gazu. Mogli smo da umremo - rekla je osoba koja je prisustvovala koncertu.

 

Pogledajte kako su fanovi u Peruu dočekali bend "One Direction":

 

 

S druge strane, jedan od volontera je istakao da su svi povređeni zbrinuti i da je sve je sve pod kontrolom.

 

Inače, interesovanje za nastup grupe "One Directon" u Perru bilo je ogromno. Pred sam početak koncerta Lajam Pejn postavio sliku sa fanovima koji su ih čekali ispred hotela.

 

- Nikada ovo neću shvatiti. Zašto? Niko ne može da zasluži tako nešto - napisao je član grupe "One Direction" na Tviteru.

 

 

(Telegraf.rs/MTV)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA