Modelsice još niste videli u ovakvom izdanju! (VIDEO)

- Privatno ne slušamo metal, ali nam se pesma svidela i super smo se provele jer su momci veliki profesionalci - rekla je Anastasija Buđić koja se sa svojim koleginicama pojavila u spotu švedskog sastava "Deathstars"

  • 0

Članice grupe "Models" pojavile su se spotu za numeru "All The Devil's Toys", švedskog metal benda "Deathstars", a Anastasija Buđić za Telegraf kaže da su se sjajno provele dok su snimale ovaj video.

- Naš menadžer Milan Vrbić Vrba našao nam je ovaj angažman, i jako smo ponosne što smo se našle u spotu jedne svetski uspešne grupe. Privatno ne slušamo metal, ali nam se pesma svidela i super smo se provele jer su momci iz benda veliki profesionalci - rekla je Anastasija koja je doadala da bi sledeći spot volela da snimi sa Pi Didijem.

Ipak, ona nije želela da otkrije koliki su honorar "modelsice" dobile da bi se pojavile u ovom spotu.

- Nije u redu da pričamo o ciframa, ni prema momcima koji su nas angažovali, jer tako nešto ne bi bilo profesionalno sa naše strane - zaključila je Buđićeva.

Pogledajte spot za numeru "All The Devil's Toys":

(Milan Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA