HUMANO: Poznati prikupljali novac za malog Đorđa (FOTO)

Manekenka Dejana Živković, voditeljka televizije "Pink" Irena Atansković, Vlada Stanojević, Marina Kotevski i i ostali "vipovci" animirali su goste da doniraju sredstva za sedmogodišnjeg Đorđa Miloševića koji pati od autizma

  • 3

Popularni klub Mr. Stefan Braun organizovao je još jedno humanitarno VIP veče, na kome su poznate ličnosti u ulozi barmena animirali goste sa željom da se pomogne sedmogodišnjom Đorđu Miloševiću koji pati od autizma, a da bi mu bilo bolje potrebna je terapija zbog psihomotornog napretka.

Veče je proteklo u odličnoj atmosferi, a ovog puta u šanku dominirale su prelepe dame, manekenka Dejana Živković i voditeljka televizije "Pink" Irena Atanasković.

U odličnim koktelima i vrhunskoj zabavi gosti su uživali do ranih jutarnjih časova, a uspešnom sakupljanju humanitarnog priloga pomogli su i domaćini kluba, Marina Kotevski i Vlada Stanojević, uz pomoć devojaka iz modne agencije Crystal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sakis

    29. april 2014 | 16:08

    A koje ova Dejana, i pocemu je poznata? Kao bivsa cura fudbalera? Pitam se ko sve u danasnje vrijeme nije poznat?

  • sakis

    29. april 2014 | 18:22

    Humani su oni ljudi koji ne pricaju o tome, i ne rade to javno. Za Cecu znam da je veliki humanitarac, samo sto se zena ne prodaje za naslove u novinama. Kao ove starlete, i razni poltroni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA