DADILJA: Anđelina Džoli vrišti u kadi, njena deca su prljava i tuku se

- Njihova čistačica je na rubu živaca. Radi od jutra do mraka jer nikad nije videla neuredniju decu. Sobe su pune pokvarene hrane, prljave odeće i mrtvih bubašvaba - tvrdi žena koja je nekada čuvala decu popularnog glumačkog para

  • 6

Holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit očigledno ne vlada situacijom u svojoj porodici, tvrdi nekadašnja dadilja poznatih glumaca. Sa ovom konstatacijom slažu se i pojedini njihovi susedi, koji kažu da američke filmske zvezde previše dopuštaju svojoj deci.

- Ne zna se ko je gori. Svi se stalno tuku, gađaju hranom, urlaju ujutro i usred noći, a zbunjeni roditelji kao da se ni ne trude da ih disciplinuju - rekli su navodno komšije poznatog glumačkog para, a prenosi 24sata.hr.

Bivša dadilja dece Anđeline Džoli i Bred Pita takođe je osula paljbu po njima.

- Njihova čistačica je na rubu živaca. Radi od jutra do mraka jer nikad nije videla neuredniju decu. Sobe su pune pokvarene hrane, prljave odeće i mrtvih bubašvaba. Nijedno dete ne čisti za sobom, a i roditelji misle da im je to ispod časti - rekla je dadila koja je dodala da je Anđelina zakazala kao roditelj.

- Džolijeva je očigledno najslabija karika u porodici. Kad god se pojavi problem, ona samo nestane ili pribegne takozvanoj terapiji vrištanjem. Napuni kadu, sedne u vodu i urla iz petnih žila - navela je dadilja koja je dodala da je jedini savestan u porodici Bred Pit.

Inače, Anđelina i Bred su upravo zbog njihove dece nepoželjni u u 12 luksuznih hotela širom sveta. Iz ovih objekata su ih izbacili pošto su klinci uništili nameštaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljanа.

    30. april 2014 | 12:33

    Хоће да усвоје још деце. Може им се, лова до крова, а чистачице и дадиље нек рмбаче. Каква мајка, а каква тек деца?

  • Pera

    30. april 2014 | 12:57

    Šta da oćekuješ od bivše narkomanke...

  • Nat

    30. april 2014 | 16:04

    Pa mnoga deca su takva a nisu im roditelji Brandjelina:):)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA