Zavirite iza scene Pinkovog festivala (FOTO)

Goga Sekulić je bila najnervoznija, Dragana Mirković najraspoloženija a Jelena Rozga je glumila veliku zvezdu

  • 1

I u finalu "Pink Music festivala" bilo je veoma zanimljivo u bekstejdžu - neki od gostiju su glumili velike zvezde, drugi su se družili sa svima, dok su mnogi nervozu lečili alkoholom.   

Verovatno najnervoznija je bila Goga Sekulić je bila napeta zbog nastupa, jer u polufinalu stvari nisu išle kako je ona želela pa je na svakih par minuta opominjala svoj tim. Dado Polumenta se provodi uz dobru čašicu, dok su se kolege iz bendova "Tropiko" i "Leksington" držale zajedno kao da nisu konkurencija jedni drugima.

Jedna od specijalnih gošći festivala bila je i Jelena Rozga koja je ozbiljno shvatila svoju ulogu i glumila pravu zvezdu. Jelena je posle nastupa ušla na par minuta u bekstejdž dala intervju voditelju Vladi Stanojeviću i nestala u nepoznatom pravcu. Za razliku od nje, Dragana Mirković se ponašala normalno, pričala i slikala se sa prisutnima.

Kao i prethodne večeri, Anabela Atijas se nije odvajala od supruga Andreja koji joj je bio najveća podrška tokom čitavog festivala, dok je novopečeni otac Željko Joksimović koji je bio još jedan od gostiju revijalnog dela programa bio odlično raspoložen za druženje sa kolegama i novinarima.

(M. Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA