Pogledajte sve pobedničke pesme sa Pink Music festivala (VIDEO)

Predstavljamo vam numere koje su dobile nagrade publike, izvođača, sponzora, Jutjuba i žirija a vi sami procenite koja je, po vašem mišljenju, najbolja

  • 4

Odmah nakon što se sinoć završio prvi "Pink Music Festival" čuli su se različiti komentari čija je pesma najbolja, pobednice Viki Miljković, favorita publike Milana Stankovića, ili nekog trećeg.

Da podsetimo, među dobitnicima priznanja se nalaze i Adil, "Lexington bend", Dženan Lončarević i Marina Visković, a vi sami procenite koja pesma vam se najviše sviđa.

Viki Miljković - "Flaster na usta" - nagrada žirija

Milan Stanković - "Luda ženo" - nagrada publike i Jutjuba

Marina Visković - "Paralizuj me" - nagrada izvođača

Adil - "Prosjak i kralj" - nagrada sponzora

"Lexington bend" - "Godinama" - nagrada sponzora

Dženan Lončarević - "Ovo je moj grad" - nagrada sponzora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    30. april 2014 | 14:50

    I ko je pobednik festivala? Mislim da je ovo jedini festival koji sam gledala, a da mi na kraju nije bilo jasno ko je pobedio.

  • snezana

    30. april 2014 | 13:35

    Posle one izjave sinoc prilikom glasanja "strucnog" zirija, ocekujem da masnokosi Sale, vas novinar, odvede Adila svojoj kuci i kod svoje zene, ako je uopste ima, da joj "kralj" malo peva na uvce!

  • Jasmina

    30. april 2014 | 15:32

    Ja ne razumem kako vecina novina pise da je pobednik festivala Viki Miljkovic, kada je Milan Stankovic dobio najvise glasnova? Onda, su trebali samo da daju jednu nagradu zirija, a ne 5 nagrada. Glupost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA