• 0

MENADŽER MARKO MARTINOVIĆ: Najviše para se zarađuje u inostranstvu (FOTO) (VIDEO)

- Meni je u cilj da pronađem nove talente, koje ću da promovišem jer ima mnogo kvalitetnih pevača po beogradskim klubovima i kafanama koji su veoma perspektivni - objašnjava Martinović

  • 0

Mladi estradni menadžer Marko Martinović, koji zastupa Danijela Đurića, Aleksandra Živanovića i Mirjanu Milosavljević kaže da je situacija u zemlji teška, zbog čega se mnogo više para zarađuje od nastupa u inostranstvu, kao i da su u poslednje vreme kafane vratile stari primat i postale važnije od klubova. 

- Situacija u državi je teška, i više posla ima u inostranstvu, i to je ono što nas trenutno "vadi". Međutim, mora da se bude prisutan i u Beogradu, da bi ljudi čuli za vas. Najviše poziva imamo iz Nemačke, Švajcarske, Austrije i Švedska - priča Martinović i dodaje da što se njegovih klijenata tiče, Živanović i Milosavljevićeva pevaju četvrtkom u kafani "Ona moja", dok Đurić je najangažovaniji u inostranstvu, naročito u Austriji gde je ranije živeo.  

- Spremamo se za leto i Crnu Goru. More je isplativije, naročito jer se ne radi svako veče, dva, tri puta nedeljno, a ostatak služi za odmor. Ali nikako ne treba zapostaviti Beograd i Srbiju. Meni je u cilj da pronađem nove talente, koje ću da promovišem jer ima mnogo kvalitetnih pevača po beogradskim klubovima i kafanama koji su veoma perspektivni - zaključio je Marko Martinović.

(Telegraf.rs)

 

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima