OVO SU PRAVE ZVEZDE: Montevideo i Grand odigrali humanitarnu utakmicu za malog Uroša! (FOTO)

Saša Popović je, kao pravi selektor motivisao svoju ekipu, tako što se šalio da svaki strelac za postignuti gol ima promociju pesme u nekoliko Grandovih emisija gratis, dok za svaki grešku, taj fudbaler ulazi na Farmu

  • 0

Na stadionu FK Voždovca ekipe Grand produkcije i filma "Montevideo" odigrale su prijateljsku utakmicu kako bi prikupili što više novca za pomoć malom Urošu Karapandžiću (4) obolelom od Celebralne paralize.

Zvezde, među kojima, Saša Kapor, Darko Lazić, Keba, Aki i kompletna postava najgledanijeg filma, zabavljali su pun stadion.

Montevideo je celu utakmicu držao pod kontrolom, pa su na kratak odmor otišli sa vođstvom 1:0, budući da je Viktor Savić dao gol.

Na poluvremenu je drugi golman Granda, pevač Keba, u stilu Madone na finalu Superbola, zabavljao publiku pesmom. Drugo poluvreme donelo je ozbiljniju igru Granda, a Saša Kapor je bio strelac jedinog gola.

Ipak, da Grand ne pobedi lako, pobrinuli su se doktori za fudbal Tirke i Stanoje, koji su sa još dva gola rešili pitanje pobednika.

Saša Popović je, kao pravi selektor motivisao svoju ekipu, tako što se šalio da svaki strelac za postignuti gol ima promociju pesme u nekoliko Grandovih emisija gratis, dok za svaki grešku, taj fudbaler ulazi na Farmu.

Utakmica je završena pobedom Montevidea 3:1, a momci su dokazali da su prave zvezde koje svojom humanošću mogu da drže časove mnogim poznatim osobama sa javne scene Srbije. Ne treba zaboraviti ni da je ideja potekla od Rade Manojlović.

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA