Ceca dobila pasoš i otputovala na Kipar!

Svetlana Ražnatović dobila natrag svoju putnu ispravu i u nedelju otputovala u Aja Napu, gde ima kuću i gde joj se već duže nalaze i deca

  • 4

Svetlana Ražnatović otputovala je u nedelju na Kipar. Čim su joj nadležni organi posle odslužene osmomesečne kazne kućnog zatvora izdali novi pasoš, pevačica se spakovala i otišla van zemlje.

Ceci su u petak predate isprave i ona je u nedelju po podne odletela u Aja Napu, gde ima kuću, u kojoj se trenutno nalaze njena deca Veljko i Anastasija.

- Ceca je jedva čekala da joj vrate pasoš kako bi otputovala na Kipar i konačno bila sa svojom decom. Istog trenutka kada se to dogodilo, ona je spakovala stvari i napustila zemlju - kaže za "Press" izvor blizak folk divi, i dodaje da će Ceca tu ostati do početka turneje:

- Ona se do svog prvog nastupa, koji je zakazan za 24. mart u Frankfurtu, neće medijski eksponirati, već će se odmarati u svojoj kući i uživati sa Veljkom i Anastasijom, koje je, na početku izdržavanja kazne, preselila u tu zemlju.

(Izvor,Foto:Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bezimena

    7. mart 2012 | 15:21

    Slazem se otac JK je izdrkani embicil kao i njegova kcerka. Vidi se da su mu spermatozoidi neregularni sa zakonom prirode.

  • sasa stankovic

    7. mart 2012 | 14:41

    Zasto vas toliko boli Cecin zivot. Za sve svoje greske posteno je ispastala. Cak i za one koje nije ona uradila. Ko ce mi potvrditi da je oruzje nadjeno u njenoj kuci ona donela ? Pa njoj je bio suprug pokojni Arkan, a on nije isao u WC bez oruzja. Znalo se da ga ima u kuci, pa se posle njegove smrti lavina strovalila na Cecu. Glavni pokretac je bio otac od JK, zato i danas toliko laje na nju. Zena je dobila pasos da ide kod dece, zar to nema pravo. Da je nameravala bezat zar bi se vratila iz Australije ? Ljudi pustite je malo na miru, neka sredi kockice pa ce vam ona sama odgovoriti na ono sto vas interesuje !

  • Miki

    7. mart 2012 | 13:33

    I mnogi bi da pobegnu iz OVE LUDARE.. samo da imaju mogucnosti kao ona..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA