Ovo je Adilova iskrena ispovest posle Pinkovog festivala! (VIDEO)

- Vi ste razlog zbog kojeg nisam posustao kada mi je bilo najteže. Svi znate kroz šta sam prolazio od decembra 2013. godine - kaže popularni pevač

  • 8

Pevač Adil Maksutović oglasio se nakon Pinkovog muzičkog festivala, koji je održan juče. Adil je dobio nagradu sponzora, i putem Fejsbuka se zahvalio svima koji su glasali za njega "uprkos medijskom linču kroz koji i dalje prolazi".

- Posebno se zahvaljujem ljudima koji su izdvojili novac za glasanje. U ova najcrnja vremena, svaki dinar znači siguran i siguran sam da su se mnogi koji me vole dvoumili da li da pošalju meni glas, ili da odvoje taj novac deci sutra za užinu - stoji u poruci koju je uputio obožavateljima, novinarima i čelnicima "Pink"-a.

S druge strane, Šako Polumenta izrazio je, na vrlo nekulturan način, mišljenje o "sedmoj sili" koja nije najbolje ocenila njegovu numeru "Otisak prsta". Šako je sinoć demonstrativno napustio studio, a nakon toga, takođe se obratio obožavateljima preko Fejsa, budući da ga je Dadina bivša devojka sa kojom ima sina Dorijana, Anamarija Kikoš prozvala da je iskulirao mlađeg Polumentu i nije mu dao bod.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    1. maj 2014 | 01:22

    Ni jedan moj komentar nije objevljen, zbog toga vas brisem a to cu i reci svim svojim poznanicima, vi ste jwdna velika prevara.

  • Apokalipsa

    1. maj 2014 | 11:18

    Ajoj da neces biti jos i svetac

  • nesa

    1. maj 2014 | 01:12

    Adile, svaka ti cast ako mislis da si i ti neko pevac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA