PINKOVA REVOLUCIJA: Bravo šou pomerio granice, najveće zvezde na jednom mestu! (VIDEO)

Najskuplji šou-program ikada snimljen na ovim prostorima počeo sa emitovanjem večeras i od samog starta pokazao da je s pravom nazvan "Pinkova TV revolucija" * Na sceni najveće muzičke i glumačke zvezde, orkestar, stotine plesača

  • 12

Najskuplji šou-program ikada snimljen na ovim prostorima, "Bravo šou", startovao je sa emitovanjem večeras u 21 čas na televiziji "Pink" i od samog starta pokazao da je s pravom nazvan "Pinkova TV revolucija".

Na jednom mestu našli su se legendarni glumci koji će večeras, ali i tokom narednih dana i nedelja igrati duhovite skečeve o životu jednog malog grada u Srbiji u koji je stigao muzički festival, a sve su garnirale najveće zvezde domaće i regionalne muzike.

U glumačkom programu učestvuju Seka Sablić, Branislav Lečić, Ljiljana Stjepanović, Vlasta Velisavljević, Miloš Vlalukin, a u muzičkom delu sve sami velikani: Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Dragana Mirković, "Lexington bend", Miligram i drugi.

Ovaj poduhvat, za koji je sam idejni tvorac Željko Mitrović rekao da predstavlja Pinkovu muzičku, scensku i kulturološku prekretnicu i mnogo viši nivo u odnosu na dosadašnje slične formate zaista je pomerio granice, a u jednom trenutku na sceni se  nalazi i po stotinu ljudi.

Sve učesnike prati orkestar sastavljen od 25 članova, potom 40 članove plesne trupe "Una saga serbica" i 12 balerina.

Pogledajte najavni video za "Bravo šou", a emisiju možete uživo pratiti upravo sada na televiziji Pink:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    2. maj 2014 | 21:26

    I haris sa novom pesmom dajte vina hocu lom

  • Lekica

    2. maj 2014 | 21:43

    Prosto sam uzivala dok sam gledala..Haris,Ceca i Dragana tri originalna pevaca sa dugogodisnjom karijerom.. Sou je bio vise nego odlican, pozdrav.. :)

  • Radetić

    2. maj 2014 | 21:20

    Nisam očekivao da će Pink da napravi nešto drugačije od Granda, ali ovo je stvarno 5 puta bolje, dinamičnije, duhovitije i kulturnije pre svega. Bravo. Samo se nadam da neće ići samo narodnjaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA