MILE KITIĆ: Prijatelji me prozivaju da igram tenis kao drogiran

- Ja sam sportski tip, volim život i stalo mi je do mog zdravlja, naročito u ovim godinama...Tenis je moja strast. Igram srcem, zato često i pobeđujem - rekao je pevač

  • 8

Pevač Mile Kitić, koji se navodno nalazio na spisku dužnika Marka Lugonje, još jednom je demantovao da ime veze narkodilerima i narkoticama i da je on sportski tip. On je u intervjuu za portal "Express Magazin" istakao da ga prijatelji zavitlavaju da igra tenis kao drogiran i da su mu dali ime Brzi Gonzales.

- Bio sam šokiran, a posle sam se smejao. Sad je gotovo, zovu me prijatelji i zbijaju šale na moj račun. Mogu vam reći da sam u žestokoj mašini, ne smem ni patike da obujem. Na tenisu me prozivaju, kako dobro igram kao drogiran. Dali su mi nadimak Brzi Gonzales - rekao je Kitić i dodao da voli da se bavi sportom:

- Ja sam sportski tip, volim život i stalo mi je do mog zdravlja, naročito u ovim godinama. Sad mi je Marta i nekakav đumbir uvalila, trošim ga sa medom svaki dan. Imam ja svoju rakijicu i vino, meni lepo, ne može biti lepše - naveo je pevač, koji kako kaže, obožava tenis i da ga često igra protiv kolege Harisa Džinovića:

- Tenis je moja strast. Igram srcem, zato često i pobeđujem. Haris je moj prijatelj i sa njim delim mnogo toga, ljubav prema porodici, tenisu, vinu...Jedino on ne voli da gubi, al' šta ću mu, ja volim da pobeđujem - naveo je folker.

(Telegraf.rs/Express Magazin)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA