RADA MANOJLOVIĆ: Ne razmišljam uopšte o udaji

- Nikada ne bih mogla da sedim besposlena kod kuće i da tražim partnera da me finansira...Zamislite da od dečka treba da tražim novac za garderobu, putovanja... Nikada ne bih mogla tako da funkcionišem - rekla je pevačica

  • 24

Pevačica Rada Manojlović rekla je zaljubljena u svog emotivnog partnera Momira Gajića, ali da ne planira uopšte da se uda u skorijoj budućnosti.

- Ne razmišljam uopšte o udaji. Najlakše je da stupiš u brak i rodiš decu, ali to nije za mene. Za porodicu treba odvojiti mnogo vremena, vidite šta se sve dešava sa decom ako im ne posvetite dovoljno pažnje. Moji obožavaoci i ljubav koji mi pružaju me ispunjavaju toliko da bih žrtvovala emotivni život zarad karijere - rekla je mlada pevačica za "Blic", a za sebe kaže da je velika feministikinja.

Atraktivna pevačica za sebe kaže da je velika feministkinja.

- Sebe smatram feministkinjom, a ne princezom koja samo treba da bude lepa. Nikada ne bih mogla da sedim besposlena kod kuće i da tražim partnera da me finansira. Zamislite da od dečka treba da tražim novac za garderobu, putovanja... Nikada ne bih mogla tako da funkcionišem. Kada bi mi neki muškarac ponudio da me izdržava, zahvalila bih se i odbila ponudu - rekla je Rada, koja je opisala kako je upoznala svoj dečka Momira Gajića:

- alo tMomir i ja smo se upoznali na venčanju košarkaša Danila Anđušića, ali nije istina da smo od tada u vezi. Zajedno smo tek nekih šest meseci. Maktiziram u vezi kako bi duže trajala. Držim je u prvoj brzini, pa dodam gas, pa opet usporim i tako u krug - navela je pevačica, koja će se nakon turneje po Americi posvetiti snimanju novog albuma, koji planira da objavi krajem godine.

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arhivator

    3. maj 2014 | 22:36

    Al zato ne prestaje da misli o heftanju.

  • Milos

    3. maj 2014 | 20:48

    Ma koja deca u pravu je rada,moja majka ima nas troje,danas smo na tri razlicita kontinenta.Da joj nije komsija i PRIJATELJA mogla bi samo da place.Pravi prijatelji vrede dosta i u mladosti i starosti a uspesna karijera svakako donosi mirnu buducnost i lepu starost.

  • 4. maj 2014 | 00:47

    Е pameti, skupa li si ;)!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA