Profesorka Bekvalac dobila otkaz na "Megatrendu"!

Cela Natašina služba ugašena. U toku prošle godine oni nisu loše poslovali, ali su svi, uključujući i Natašu Bekvalac dobili otkaz, kaže rektor "Megatrenda" Mića Jovanović

  • 4

Nataša Bekvalac više nije prosvetni radnik. Pop pevačica dobila je otkaz na Univerzitetu "Megatrend" i to baš u trenutku kada se u Srbiji govori o otvaranju novih radnih mesta. Kako saznaje "Alo", Bekvalčevu je rektor "Megatrenda" proglasio tehnološkim viškom:

- Nata nije kasnila na posao, nije bila neodgovorna, već je postala tehnološki višak! Grupa od osam ljudi, u koju spada i Nataša, ostala je bez radnog mesta u marketinškoj službi Univerziteta. Oni su davali sve od sebe, ali to, po svemu sudeći, nije bilo dovoljno, pa su nadležni odlučili da ukinu ovu službu i sve zaposlene otpuste - kaže sagovornik lista "Alo" i dodaje da su se Nataša i njen doskorašnji poslodavac, rektor Univerziteta "Megatrend" prof. dr Mića Jovanović prijateljski razišli.

- Mića je objasnio Nataši da marketinška služba nije isplativa, što je ona mirno prihvatila, s obzirom na to da joj taj posao ionako nije bio glavni izvor prihoda i da ima mnogo drugih obaveza. Rad na "Megatrendu" ona je shvatila kao lično usavršavanje, a i Jovanović je bio zadovoljan, jer je to bila reklama za njegovu visokoobrazovnu ustanovu. Iako se projekat pokazao kao neprofitabilan, ni jedno ni drugo nemaju za čim da žale. Inače, nakon razgovora s Natašom, Mića je odluku o ukidanju marketinške službe saopštio i ostalim saradnicima - zaključuje naš izvor.

Rektor Mića Jovanović je potvrdio da Nataša više ne radi na Univerzitetu.

- Cela služba od osam članova je ugašena. U toku prošle godine služba nije loše poslovala, ali je poslovala ispod očekivanog. Svi oni, uključujući i Natašu Bekvalac, dobili su otkaz, a marketing je ponovo poveren Dejanu Ranđiću, koji je prethodnih deset godina sa svojom firmom vodio odlično poslove marketinga na našem univerzitetu. Što se tiče Nataše Bekvalac, ona nastavlja svoje uspešne studije na našem univerzitetu i krajem marta braniće seminarski rad, o čemu će mediji biti obavešteni - izjavio je Jovanović.

 

Još jedan razlog zbog kojeg Nataši Bekvalac zapravo odgovara prekid radnog odnosa na "Megatrendu" jeste njen novi album.

- Nastavljam da studiram, uz brigu o mojoj ćerkici, koncertne aktivnosti i novi album koji mi je prioritet. Uz iskren i otvoren razgovor s rektorom, došli smo do dogovora da napravim pauzu u angažovanju u marketing timu "Megatrenda" - izjavila je ovim povodom Bekvalčeva.

(A.V./ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bezimena

    7. mart 2012 | 15:16

    Nista protiv Bekvalceve, ali zar jednoj takvoj ustanovi ne bi trebala biti reklama broj zaposlenih visoko obrazovanih studenata posle zavrsetka njihovih studija?

  • миле

    9. mart 2012 | 13:17

    ДАВАЛЕ ЈЕ СВЕ ОД СЕБЕ,даваће и даље - испите. Биће то струћњак за ......

  • sasa stankovic

    7. mart 2012 | 14:34

    dali postoji veca glupost. Megatrend se igra one stare oprobane pipirevke. Ako nam budes isplativa, ostat ces zaposlena, ako ne, ides. Nije Nata prolila mnogo znoja, oprobani sistem funkcionise svugde u svetu, samo pojavljivanje na faksu izazivalo je podsmeh, a i reklamne poteze. Megatrend nije nista izgubio, Nata je dobila, a njeni suradnici po cipelu u tur. Ne bojim se ja za njih, nisu to bravari, zidari i mehanicari, njih vec sada ocekuje drugi posao po VIP liniji. To je nasa stvarnost i protiv nje nema borbe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA