ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: Jovana i ja malo spavamo zbog sina

- Pomažem Jovani uvek kada je potrebno. To je nekako prirodna, a divna obaveza... Jovana sve drži pod kontrolom, pa i traži pomoć kada joj je potrebna. A ja sam, naravno, tu - rekao je poznati srpski kantautor, koji ističe da su u pitanju slatke muke

  • 6

Pevač Željko Joksimović rekao je da on i njegova supruga Jovana Joksimović malo spavaju otkako se rodio njihov naslednik Kosta. U razgovoru za "Dnevni avaz", poznati srpski kantautor je istakao da su to ipak slatke muke i da Jovani svakako pomaže.

- Ljubav, nežnost i sreća ispunjavaju naš dom u svakom trenutku. Uživamo i - malo spavamo. Pokušavamo da uspostavimo ritam, i zasad nam to ponekad zaista pođe za rukom. Pomažem Jovani uvek kada je potrebno - rekao je Joksimović i nastavio:

- To je nekako prirodna, a divna obaveza. Pokušavam da ne odmažem, jer i to lako može da se dogodi, ako hoćete da budete od koristi za sve. Jovana sve drži pod kontrolom, pa i traži pomoć kada joj je potrebna. A ja sam, naravno, tu - naveo je poznati pevač.

(Telegraf.rs/"Dnevni avaz")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA