ANA KOKIĆ: Nisam imala hrabrosti da pokažem sve svoje talente (VIDEO)

Nakon pobede u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", popularna pevačica nastavila je da otkriva svoje talente što je rezultiralo autorskom pesmom "Budi fer" za Aninu mlađu koleginicu Ivanu Milenković koja tek osvaja estradu

  • 1

U prijatnom ambijentu restorana "Colonial San" mlada pevačica Ivana Milenković promovisala je svoj prvi singl "Budi fer".

Pored Ane Kokić, koja je mladoj pevačici s kojom se druži duži niz godina napisala njenu prvu pesmu, Ivanu je podržao veliki broj javnih ličnosti koji su proslavljali pevačicin uspeh do kasno u noć.

Ana je ispričala Telegrafu da odavno pored pevanja piše, ali joj je trebalo vremena da počne da veruje u svoje autorske pesme, kao i ostale talente što se promenilo učešćem u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato".

Pored Ane Kokić podršku Ivani Milenković pružili su Topalko, Marko Đurovski Daria Stanojević, kao i Bane Janković, koji je čak preuzeo i ulogu voditelja domaćina kao i Ivanin dugogodišnji kolega s kojim je nastupala Aleksandar Acko Petrović kojem je Ana takođe napisala pesmu "Očigledno".

(Milan Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA