Sin Toma Henksa obnažen na Tviteru

"Već 300 novih sledbenika, trebalo je još davno da skinem košulju", napisao je Čester Henks nakon objavljenih fotografija

  • 0

Čester Henks, sin holivudskog glumca Toma Henksa objavio je dve golišave fotografije na svom profilu na Tviteru, nakon čega je usledio talas pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Ovaj 21-godišnji mladić, student pozorišne umetnosti na Univerzitetu Nortvestern, koga zovu i Čet Hejz, nada se karijeri u hip-hopu i već je snimio nekoliko rep pesama.

Sin holivudske zvezde našao je, međutim, još jedan način da poveća svoju popularnost - objavljivanje fotografije na kojima pokazuje svoj nagi, mišićavi torzo.

"Audentes fortuna juvat" (Sreća prati hrabre) može se pročitati na tetovaži koju nosi na desnoj ruci, što savršeno odgovara njegovom potezu.

Četu Hejzu svakako ne nedostaje smelosti. Dan nakon što je postavio slike napisao je: "Već 300 novih sledbenika, trebalo je još davno da skinem košulju".

(A.V.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA