TO JE ONA: Zvezda "X Factora" Maja Novaković promovisala prvu pesmu i spot (VIDEO)

- Nisam mnogo kalkulisala sa muzikom koja bi mogla da se svidi ljudima već sam snimila nešto što se meni dopada i čime sam ja zadovoljna,nadam se da će se i publici svideti - rekla je ćerka legendarnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa

  • 1

Mlada i talentovana pevačica Maja Novaković, koju smo osim kao ćerku muzičke legende Ljubiše Stojanovića Luisa upoznali kroz takmičenje "X Factor" , promovisala je svoju prvu pesmu i spot.

Maju je osim muža Đorđa i brata Marka koji je takođe muzičar podržao veliki broj javnih ličnosti i prijatelja, pa je žurka u "Tramvaju" trajala do kasno u noć. Novakovićeva je za Telegraf podelila sva svoja osećanja povodom svog prvog solo projekta.

- Trebalo mi je malo vremena da se naviknem, pa da krenem da radim svoju muziku. Mislim da sam sad spremna a "X Factor" mi je u tome mnogo pomogao. Nisam mnogo kalkulisala sa muzikom koja bi mogla da se svidi ljudima već sam snimila nešto što se meni dopada i čime sam ja zadovoljna,nadam se da će se i publici svideti - navela je Maja za naš portal.

Pogledajte spot za pesmu "To sam ja":

I ako su njeni prijatelji iz "X Factora" nedavno otišli na turneju finalista, Maja je kroz smeh Telelgrafu otkrila kako ona nije mogla da se nađe na istoj bini s njima, jer ima malo dete i pored muzike je žena domaćica.

- Sad je vreme za pesmu i spot. Biće prilike za turneju, sa svima njima sam u kontaktu svi mi pružaju podršku i žao im je što nisu došli na promociju ali to je posao. Ja nisam s njima zato što imam malo dete, pored muzike sam i žena domaćica (smeh) - rekla je mlada pevačica.

Poslušajte šta je Maja na promociji rekla za Telegraf.rs:

(Milan Popović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA