SERGEJ: Nisam iznenađen ulaskom u finale "Evrosonga", nadam se dobrom plasmanu (VIDEO)

- Podsetiću da smo nastupali u grupi pevača koja po kladionica i ostalom spinovanju pretenduje na prva tri mesta. Mislim pre svega na Jermeniju, Šveđane i Mađare... U svakom slučaju idemo dalje - rekao je poznati pevač

  • 2

Predstavnik Crne Gore na ovogodišnjoj pesmi "Evrovizije" Sergej Ćetković izjavio je da je više neko srećan što je izborio plasman u veliko finale ove popularne muzičke manifestacije.

- Zaista nisam iznenađen našim ulaskom u finale! Verovao sam u kompoziciju i naš tim koji stoji iza mene! Raduje me, dakle, činjenica da smo lako ušli u finale, posebno jer je ove godine konkurencija, kad je kvalitet pesama u pitanju, bio izuzetno dobar - rekao je poznati pevač i nastavio:

- Podsetiću da smo nastupali u grupi pevača koja po kladionica i ostalom spinovanju pretenduje na prva tri mesta. Mislim pre svega na Jermeniju, Šveđane i Mađare... U svakom slučaju idemo dalje! Očekuje nas finale i nadam se dobrom plasmanu! Prvu lestvicu smo uspešno preskočili - rekao je Ćetković, koji će u subotu pokušati da donese Crnoj Gori pobedu na "Evrosongu".

Pogledajte nastup Sergeja Ćetkovića u prvoj polufinalnoj večeri "Evrovizije":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA