Milan Kalinić voditelj Survajvera

Kalinić i Antonija Blaće biće voditelji specijalne emisije na TV Prva, u kojoj će se 12. marta predstaviti učesnici ovogodišnjeg VIP Survajvera

  • 1

Milan Kalinić i Antonija Blaće biće voditelji specijalne emisije na TV Prva, u kojoj će se 12. marta predstaviti učesnici ovogodišnjeg VIP Survajvera.

Učesnici  rijalitija vratili su se iz opasnih avantura sa daleke Kostarike, borba za nagradu i titulu "jedini preživeli" počinje u ponedeljak, a pored redovnih emisija "Survajver" će imati i svoj specijal, koji će biti rezime svega šta se dešavalo na Kostariki i uvek će otkriti i ono što takmičari nisu rekli i pokazali.

Nove takmičare, priče i pikantne detalje sa Kostarike predstaviće voditeljski par Milan Kalinić i Antonija Blaće, koju smo upoznali kao voditeljku poslednjeg Velikog brata.

Milan i Antonija će zajedničkim snagama pokušati da od svojih gostiju "izvuku" najmračnije tajne i intrige rialitija, u emisiji će biti prikazani najzanimljiviji detalji koje gledaoci nisu videli u redovnim epizodama, a sve to u zabavnoj atmosferi, koju će upotpuniti i učesnici iz prethodnih sezona, kao i poznate ličnosti koje sa zanimanjem prate ovaj rialiti.

(U.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA