IMALA NAPAD PANIKE: Tijana Dapčević se zaglavila u liftu!

Makodnska predstavnica na pesmi "Evrovizije" se zajedno sa sestrom Tamarom i članicama svog tima zaglavila u liftu, gde su provele čitavih sat vremena, što je istraumiralo pevačicu

  • 4

Makedonska predstavnica na ovogodišnjoj pesmi "Evrovizije", Tijana Dapčević doživela je napad panike kada se sa sestrom Tamarom i devojkama koje pevaju sa njima prateće vokale zaglavila u liftu.

Kako piše "Alo!", Tijana i devojke ostale su zarobljene u liftu čitavih sat vremena, što je pevačicu dovelo u stanje napada panike bez obzira što važi za osobu koja nema strahove.

- Tijana je sa devojkama napustila hotelsku sobu i krenule su ka liftu jer su žurile na generalnu probu. Kada su ušle, odjednom je lift stao između spratova. U prvom momentu one se nisu uplašile, ali kada je svetlo samo počelo da se pali i gasi i kada lift stao, uhvatila ih je strašna panika - priča za "Alo!" izvor koji je u Tijaninom timu u Danskoj i dodaje da je ova nesvakidašnja drama trajala sat vremena jer su domaćini odmah reagovali, međutim, za Dapčevićevu i devojke u liftu ovo je trajalo celu večnost.

Verujemo da ovaj nemio događaj neće imati posledice na izvođenje pesme "To The Sky“ koju Tijana peva večeras i da će poput Sergeja Ćetkovića proći u finale.

Pevačica  je putem SMS-a prokomentarisala ovu neprijatnu situaciju u kojoj se našla ona je kratko odgovorila:

- Sad mi je smešno, a tada sam plakala od straha. Bilo, pa prošlo. Budite uz mene večeras - rekla je Dapčevićeva.

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA