BRAVO ŠOU NASTAVLJA POHOD: Aca Lukas, Ceca, MIlan Stanković zvezde večeri (FOTO)

I ovog petka, krem domaće estrade upotpuniće svojim nastupima najskuplji šou-program ikada snimljen na ovim prostorima

  • 6

Posle više nego uspešne premijere, najskuplji šou-program ikada snimljen na ovim prostorima, "Bravo šou" nastavlja da pomera granice i ponovo će obradovati gledaoce sa prijatnim iznenađenjima. Spektakularna emisija televizije "Pink" i ovog petka ugostiće neke od najvećih imena naše estrade.

Da podsetimo, "Pinkovo" novo produkcijsko čudo potvrdu vrednosti dobilo je i ponudom za preuzimanje licence u čak 4 države u regionu – Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji!

Svoj nastup u "Bravo šouu" ponovo će imati folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja će na bini u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima pevati svoje dobro poznate hitove.

Pored Cece, pravu žurku na "ružičastoj" televiziji napraviće i poznati pevac Aca Lukas. Popularni folker svakako će po ko zna koji put imati nastup za pamćenje.

Dobar provod kraj malih ekrana garantovaće i mladi pevač Milan Stanković, jedan od pobednika nedavno završenog "Pinkovog muzičkog festivala".

Ljubitelji narodne pesme uživaće u numerama koja će otpevati Zorica Brunclik.

Svoj mini šou imaće bend "Miligram", predvođen pevačem Alenom Ademovićem i Aleksandrom Milićem Milijem.

Osim navedenih zvezda nastupiće još i Željko Samardžić, "Leksington bend", Aco Pejović, Haris Džinović, Snežana Đurišić i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA