KLADIONICE, EVROSONG: Švedska i Austrija glavni favoriti, Sergej bez šansi (VIDEO)

Kvote na Šveđanku Sanu Nilsen kreću se u rasponu od 1,08 do 3,50, dok na Austrijanku Končitu Vurst idu od 1,20, do 3,25. Crnogorski predstavnik Sergej Ćetković nalazi se prema kladionicama na začelju liste. Kvote na njegovu pobedu idu od 5,5 do čak 201

  • 5

Večeras je na programu veliko finale "Evrosonga", gde će se za najbolju numeru Evrope boriti 26 zemalja. Kao što je to običaj, kladionice širom sveta objavile su kvote za pobedu na ovom popularnom muzičkom takmičenju.

Najviše šansi za trijumf na pesmi "Evrovizije" ima Šveđanka Sana Nilsen.Kvote za njenu pobedu kreću se od 1,08 do 3,50 (sve u zavisnosti od kladionice, prim.aut).

Osvajanju "Evrosonga" može da se nada i Končita Vurst. Kvota za pobedu bradate austrijske pevačice iznosi 1,20, odnosno 3,25 (takođe, sve u zavisnosti od kladionice, prim.aut).

Na listi favorita nalaze se još i predstavnici Holandije, Jermenije, Ukrajine. Što se tiče crnogorskog pevača Sergeja Ćetkovića, njemu kladionice daju malu šansu da osvoji "Evrosong". Kvote na njegovu pobedu idu od 5,5 do čak 201.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bebi

    10. maj 2014 | 16:44

    Kako da ne! Ja glasam iz Njemačke noćas za Sergeja, dok mi konto ne blokiraju, pošto dopunjam online :P Aram iz Jermenije je vrh.

  • Aleksandra MIlosevic

    10. maj 2014 | 17:40

    Ni Mariji nisu kladionice predvidjale da ce pobediti pa je pobedila. Imam osecaj i svim srcem zelim da se to desi i veceras. Volela bih da pobedi carobna Sergejeva pesma, a ne vise ovi Skandinavski i Arapsi lobiji. Muka mi je od toga, teba da pobedi pesma. Zato dijasporo glasaj za Sergeja. Nemogu da prezalim sto mi iz Srbije ne mozemo da glasamo. SRECNO SERGEJ

  • Cale

    10. maj 2014 | 21:31

    Ovaj lik sto peva iz Norveske ,Silent Storm baš je odlican :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA