Koji je vaš najomraženiji lik u Igri prestola? (VIDEO)

Američki fanovi popularne serije su za najvećeg zloću izabrali Sersei, ali konkurencija je velika, pa vi sami procenite koga najviše mrzite

  • 4

AKO JOŠ NISTE POČELI DA GLEDATE 4. SEZONU NE ČITAJTE OVAJ TEKST! Sada kada je zli Džofri mrtav, gledaoci "Igre prestola" su ostali bez sadističkog kralja kojeg su svi mrzeli, a primat je preuzela njegova filmska majka Sersei koju su najvatreniji fanovi popularne serije proglasili za najomraženiji lik!

U anketi portala Huffington Post, kraljica-majka je dobila čak 43 odsto glasova kao najveća zloća, na drugom mestu je Karl Taner sa nešto više od 15 odsto glasova dok je Džejmi Lanister na samom začelju sa jedva jednim procentom!

A da podsetimo, taj "dobrica" Džejmi godinama održava incetuoznu vezu sa svojom setrom Sersei i u trećoj epizodi četvrte sezone ju je silovao u šokantnoj sceni koja se odigrava pored Džofrijevog odra.

Pogledajte obračun Karla Tanera i Džona Snoua iz pete epizode 4. setone "Igre prestola":

Naravno, ukusi se razlikuju, naročito kada su zlikovci iz serija u pitanju.

Koji je vaš najomraženiji lik?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istina

    12. maj 2014 | 20:43

    Remzi Snow... Naravno onaj covjek je uzasan

  • Fofule

    23. maj 2014 | 12:27

    Gregor Klegejn iliti "Planina". Najbrutalniji je od svih likova, ubija iz zabave bez postavljanja pitanja. Kad je pala dinastija Targerijena, ubio je odojče, Princa Egona i njegovu majku Eliu Martel. Veruje se da je ubio svog oca i sestru, a svom mlađem bratu je gurnuo glavu u kamin kada se ovaj igrao sa njegovom igračkom.

  • J

    12. maj 2014 | 19:23

    Kejtlin Stark! I Sersei i Dzofri nikad nisu krili koliko su zli,a ona je pritajeno g***o :) videcete vec...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA