TRUBAČ DEJAN PETROVIĆ: Na Evrosong ću ići kad se u Srbiji bude cenila prava muzika (VIDEO)

- Imali smo odličnu pesmu za "Evroviziju" prošle godine i hteli smo da idemo, jer je to takmičenje velika stvar ali nismo prošli konkurs - kaže višestruki pobednik Sabora trubača u Guči za Telegraf

  • 2
Oktoberfest u Beogradu Foto: Tanjug/Rade Prelić

Majstor trube Dejan Petrović za Telegraf kaže da su on i njegov bend prošle godine spremali pesmu za "Evrosong" ali da nisu zadovoljili kriterijume žirija pa nisu prošli konkurs. Nakon toga, višestruki osvajač Zlatne trube na Saboru u Guči je odlučio da digne ruke od učešća na "Pesmi Evrovizije".

- Imali smo odličnu pesmu za "Evroviziju" prošle godine i hteli smo da idemo, jer je to takmičenje velika stvar ali nismo prošli konkurs. Pesmu je čulo mnogo ljudi koji se razumeju u muziku i tvrde da je odlična, ali komisija je rekla ne. Što se mene tiče mi smo se prošle godine zbog tih stvari pozdravili sa "Evrosongom" i nećemo tamo ići dok se u ovoj zemlji nešto po tom pitanju ne promeni. Kad se bude slušala i vrednovala muzika po kvalitetu, onda ćemo ići  - priča Dejan Petrović i najavljuje novi album koji će promovisati i velikim koncertima u Beogradu.

- Ne volim da sam u medijima kad nemam šta da kažem, do kraja juna će izaći novi CD pa se nadam da će nas sa novim albumom biti više u medijima. Voleo bih da napravimo sa ovim albumom i koncertom približno isti uspeh kao sa prethodnim, pa ako Bog da možda dva ili tri "Sava centra", jer nam je taj koncert ostao u lepom sećanju, a i ja se trudim da ne kalkulišem sa muzikom nego da pravim ono što će uveseljavati ljude koji plate kartu da bi me slušali - zaključio je Petrović.

(Milan Popović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA