Kluni zbog velike svinje nikada nije želeo decu

- Njemu nisu trebala deca, Maks je bio njegova beba. On je voleo tu svinju više nego sve...Bili su kao otac i sin - rekla je glumčeva bivša devojka Elizabeta Kanalis

  • 2

Holivudski glumac Džordž Kluni bio je više nego blizak sa svojim kućnim ljubimcem, velikom svinjom Maksom,  da nije ni pomišljao da ima decu. Ovo je za medije otkrila nekadašnja devojka američkog srcelomca Elizabeta Kanalis.

- Njemu nisu trebala deca, Maks je bio njegova beba. On je voleo tu svinju više nego sve. Njegov kućni ljubimac je bio veličine stola, apsolutno je bio ogroman - rekla je italijanska manekenka za tabloid "The Sun", koja je dodala da njih dvoje baš bili drugari i da je glumac bio neverovatno tužan nakon što je Maks uginuo:

- Bili su kao otac i sin. Kada je Maks uginuo 2006. godine, Džordž je bio slomljen. Možda će sada, kada više te svinje nema, početi da razmišlja o deci - navela je Elizabeta.

Inače, Džordž Kluni bi trebalo da oženi svoju izabranicu Amal Alamudin u septembru mesecu, navode mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    12. maj 2014 | 19:28

    Ovaj me poseca na Bola iz Crnog Gruje.i on je voleo svinju.Sta reci covek nije u vinklu?

  • Biotech

    13. maj 2014 | 00:33

    Pa emotivno se vezao za svinju dok je na kraju nije prodao "matijevicima"..oni kada prave virsle gurnu kravu sa sve zvoncetom u masinu i tako samelju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA