• 23

Končita bila u vezi sa srpskim pevačem! (FOTO)

- Ona se baš zaljubila i čak mu je predlagala da zajedno sa njim dođe u Srbiju. Naravno, njemu nije padalo na pamet da stavlja karijeru na kocku zbog nje i bio je svestan da bi ga mediji u Srbiji doslovno rasčerečili. Zato su i raskinuli - tvrdi pevač Danijel Đurić

  • 23

Pevač Danijel Đurić koji je dugo živeo u Beču, kaže da je prijatelj sa Končitom Vurst, i tvrdi da je bradata pevačica koja je u subotu pobedila na "Evrosongu" bila zaljubljena u jednog poznatog srpskog pevača ali da je on na kraju raskinuo jer se plašio da će mu ova veza uništiti karijeru!

- Poznajem Končitu još iz vremena dok je bila Tomas. U to vreme se družila sa našim ljudima, kojih u Beču ima dosta, odlazila je u srpske klubove i otkidala na narodnjake. Tada se ušemila sa jednim našim pevačem koji često gostuje u Austriji. Nemojte me terati da mu pominjem ime, jer je danas srećno oženjen. Ona je dolazila na sve njegove nastupe i preko menadžera je uspela da se upozna sa njim. Od tada su viđani zajedno svaki put kada je on dolazio u Beč i zajedno su odlazili kad on završi nastup - priča Đurić i napominje da je bradata pevačica do ušiju bila zaljubljena u našeg pevača, ali su njih dvoje ubrzo ipak raskinuli.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

- Koliko sam ja čuo, to nije bila samo avantura. Kada god je on nastupao negde u Austriji, obavezno se viđao sa Končitom. Čak je nekoliko puta produžio i boravak zbog nje. Ona se baš zaljubila i čak mu je predlagala da zajedno sa njim dođe u Srbiju. Naravno, njemu nije padalo na pamet da stavlja karijeru na kocku zbog nje, a pritom je u našoj zemlji već imao devojku, koja mu je sada supruga. Takođe, bio je svestan da bi ga mediji u Srbiji doslovno rasčerečili. Zato su i raskinuli. Znam da je čak zahtevao od nje da obriše sve zajedničke fotografije - zaključio je Danijel Đurić.

Foto: Facebook/ Conchita Wurst

Foto: Facebook/ Conchita Wurst

(Telegraf.rs/ izvor: Informer)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima