GLOGOVAC I VIKTOR SAVIĆ: Svi na Marakanu, po titulu! (FOTO)

Poznati glumci potpomognuti kolegom Aleksandrom Radojičićem pozvali su navijače da dođu na stadion Crvene zvezde i podrže crveno-beli tim koji bi pobedom protiv OFK Beograda postao šampion Srbije posle šest godina pauze

  • 14

Fudbaleri Crvene zvezde postaće šampioni Srbije posle dugih šest godina ukoliko u subotu na "Marakani savladaju OFK Beograd, a funkcioneri tima iz Ulice Ljutice Bogdana čine sve kako bi ispunili naš najveći stadion za utakmicu godine za crveno-bele.

Poznati glumci i veliki Zvezdaši Viktor Savić, Nebojša Glogovac i Aleksandar Radojičić pozvali su preko Fejsbuka navijače da u što većem broju dođu na ovaj sportski objekat i da prisustvuju u predstojećem fudbalskom spektaklu u najavi.

Njih troje su pozirali na zajedničkoj fotografiji držeći transparent kojim pozivaju simpatizere crveno-belih da svojim prisustvom pomognu timu sa beogradske "Marakane" da osvoji toliko željeni trofej.

Da podsetimo, utakmica između Crvene zvezde i OFK Beograda (kao i celo kolo Jelen super lige) trebalo je da se odigra u četvrtak, međutim, zbog obilnih padavina, odložena je za subotu 17. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA