Da li prepoznajete pevača za kojim lude muškarci i poneka žena? (FOTO)

Četrdesetdvogodišnji latinoamerički zavodnik, podelio je sa svojim Instagram prijateljima fotografiju kojom otkriva sve tajne svoje lepote

  • 2
Ricky Martin Instagram @ricky_martin Ricky Martin Instagram

Muzička latino zvezda za kojom lude muškarci i žene širom sveta mnogo vodi računa o svom izgledu. Iako već gazi petu deceniju života i ima blizance Valentina i Matea koji mu oduzimaju mnogo vremena i energije, ipak stiže da se brine o svom savršenom izgledu.

Pevač je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži "Instagram" podelio fotografiju iz kozmetičkog salona, gde često navraća da se opusti od svakodnevnih obaveza koje donose karijera i roditeljstvo.

Udobno smešten u stolicu digao je sve četiri u vis i prepustio se čarima ulepšavanja, ali i uredno ispromovisao savršeno izvajanu firugru. Ako ga i dalje meštate sa još nekim pevačem i niste sigurni u njegov identitet, kad vam kažemo da je ovaj zgodni frajer pokrivenog lica zapravo Riki Martin shvatićete zašto za njim lude i žene i muškarci širom sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA