STOJKE: Zaljubljen sam, ali ne u Anu Nikolić! (FOTO)

- Nisam slobodan, imam devojku i u srećnoj sam vezi. Moja izabranica nije poznata javnosti i zato ne bih da je izlažem nepotrebnom medijskom pritisku. To za Anu je potpuno bezvezna priča - tvrdi Stojković

  • 2

Golman Vladimir Stojković priznaje da ima novu devojku ali istovremeno i demantuje tračeve da je u vezi sa Anom Nikolić, i te priče je nazvao nebulozama.

- Nisam slobodan, imam devojku i u srećnoj sam vezi. Moja izabranica nije poznata javnosti i zato ne bih da je izlažem nepotrebnom medijskom pritisku. To za Anu je potpuno bezvezna priča. Ona je odlična drugarica moje dobre prijateljice koja mi je kao sestra. Zaista je reč o nebulozama - kaže Stojković i dodaje da ga uoopšte ne zanima sa kojim ga sve poznatim damama povezuju, jer tu, kako objašnjava, jednostavno ništa nije istina.

Sa druge strane, i Ana Nikolić je ljuta zbog toga što je dovode u vezu sa poznatim golmanom.

- Nisam u vezi sa Vladimirom Stojkovićem. To što ja obično ne komentarišem svoj privatni život ne znači da svako može napisati ono što mu padne na pamet - priča pevačica.

(Telegraf.rs/izvor: Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kijavata

    16. maj 2014 | 16:58

    Kako su njih dvoje posteni......hahaha

  • Magyar

    16. maj 2014 | 12:34

    Winx ta magija winx mastaj i ti ako znas......sa nama je tako lako....winx samo reci...........WINX

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA