TOP 10 golih džetset trudnica!

Demi Mur, Maraja Keri, Sindi Kraford, Kristina Agilera, Klaudija Šifer, Monika Beluči najpoznatije su džetseterke koje su u poodmakloj trudnoći ispozirale gole

  • 1

One su poznate, svetske zvezde, gole i - trudne! Pop pevačica Džesika Simpson poslednja je u nizu džetseterki koje su u poodmakloj trudnoći ispozirale za naslovne stranice tiražnih magazina. Telegraf objavljuje ko su Top 10 najpoznatijih golih trudnica!

A sve je počelo od glumice Demi Mur koja je "povukla nogu" i ranih devedestih ispozirala gola pred objektivom En Lebovic, sa trudničkim stomakom, za naslovnicu "Veniti Fera" i tako zadala domaći zadatak za sve buduće poznate mame.

Najnovija cica na naslovnici sa trudničkim stomakom je bivša pop zvezda Džesika Simpson, koja je u devetom mesecu htela da pokaže kako je još zanosna i pored toga što svakog trenutka iščekuje rođenje deteta. Za naslovnicu aprilskog broja magazina El skinula se do gole  kože i ispričala je da ona i njen verenik očekuju devojčicu za koju su izabrali potpuno neobično ime. A slikala se potpuno isto kao nekad Demi...

Pre nje, pevačka diva Maraja Keri slikala se gola dok je nosila blizance za magazin "Lajf end Stajl" prošle godine. I tako je postala prva slavna ličnost koja se slikala dok je noslila blizanačku trudnoću. A poza je bila takva da je samo svojim zanosnim loknama pokrila grudi.

Rijaliti zvezda Šejn Lejmas popela se na visoke potpetice svojih čizmica i odlučila da dokumentuje svoju trudnoću u oktobru prošle godine. Nije tu nastala jedna fotografija, već više njih, gde je zvezda pokazivala kako se dobro drži uprkos poznoj trudnoći.

 

Za "W magazin", model "Viktorijas Sikreta"

Miranda Ker je pokazala da je lepa i u trudnoći. Supruga glumca Orlanda Bluma nije se plašila da pokaže svoje telo dok je bila trudna. Jasno nam je i zašto.

Pošto joj nije strano da se skine ispred fotoobjektiva, nekadašnji supermodel Klaudija Šifer je to učinila i dok je bila u drugom stanju sa trećim detetom. Ona je bila potpuno opuštena dok je radila naslovnicu za italijanski "Vog" 2010.

- Bila sam paranoična - rekla je Kristina Agilera dok se slikala za naslovnicu "Mari Klera" kad je bila trudna sa sinom Maksom 2008. U to vreme je bila na turneji "Back to Basics".

- Uvek je moglo nešto loše da se desi. Neko je mogao da se oklizne, neko je mogao da padne, ja sam mogla da padnem... Ali ništa nije moglo da me odvoji od mog šoua - rekla je tom prilikom poznata pevačica.

Njena koleginica Britni Spirs slikala se trudna i gola pre nego što je "poludela" 2007. Na naslovnici "Harpers Bazara" lepa pevačica pojavila se gola u šestom mesecu trudnoće sa sinom Džejdinom Džejmsom i crnom kosom!

I prelepa Monika Beluči nije mogla da se odupre trendu trudnih poznatih mama. Ona je svoj foto sešn odradila za "Veniti Fer" 2004.

Trendu lepih trudnica nije odolela ni nekadašnji supermodel Sindi Kraford. Ona se slikala za naslovnicu V Magazina davne 1999. godine. I tada je pokazala da joj majčinstvo prija i ne utiče na njenu savršenu liniju.

Nataša Ilić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    8. mart 2012 | 20:19

    Ja ne znam koji debil moze da napise u svom tekstu pre nego sto je poludela. Britney Spears nikada nije poludela, i to bi neko ko je novinar trebao da zna, a i da razmisli sta pise, i kako. Bas sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA