Zdravko Čolić: Imao sam samo tri duge veze u životu!

Drage su mi bile i veze za jednu noć, jer su bile strastvene. Ponekad bih se osećao kao da smo proživeli život u tih nekoliko sati, kaže najpopularniji balkanski pevač

  • 1

Imao je veze koje su bile kratke i strastvene, ali i brojne avanture na jednu noć. Zdravko Čolić (60), pred veliki koncert u zabrebačkoj Areni otkriva zašto je izabrao da svojim pesmama počasti publiku baš za Dan žena.

 - Kompliment mi je što sam Zagrepčankama drag i mio. Divne su to žene. Nekad sam mnogo vremena provodio u Zagrebu, a i danas često dolazim - kaže najpopularniji balkanski pevač.

Koncertom na Dan žena u zagrebačkoj Areni Zdravko Čolić slavi 40 godina karijere. Novac mu, kaže, nikad nije bio previše bitan. Nekad je znao da u jednoj noći potroši zaradu od koncerta.

- Kad imam, volim da trošim na drage ljude. Da podelim s njima lepe trenutke. Na početku karijere nisam imao porodicu, a zarađivao sam solidno, pa je znao da mi ode ceo honorar, ponekad i više. Trošio sam i nisam žalio - priseća se Zdravko Čolić, koga žene i danas smatraju najvećim balkanskim zavodnikom.

- Imao sam tri duge veze. Ali, drage su mi i kratke, jer su bile strastvene. Jedna takva noć znala bi mi da mi se 'ureže' u sećanje. Ponekad bih se osećao kao da smo proživeli život u tih nekoliko sati - govori Zdravko.

Iako više ne izlazi svako veče, posle koncerta 'zaglavi' na druženju. Sa ženom Sandrom i ćerkama Unom (9) i Larom (5) vodi porodični život.

- Kad ćerke nešto požele, najviše vole tatu. Sve im dajem, pa me supruga stalno kritiuje - zaključuje Čola.

(Izvor: 24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA