I Arkanov sin ima fondaciju za pomoć poplavljenima (VIDEO)

- Znamo da novac nije sve na svetu i da se novcem ne može kupiti izgubljeno, ali isto tako smo svesni da je svaka pomoć dobrodošla. Izdržite braćo i sestre, Srbi su nebeski narod - poručio je Vojin Ražnatović

  • 14
Vojin Ražnatović Foto: Facebook/Vojin Raznatovic

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana, pokrenuo je fondaciju za pomoć ljudima koji su ugroženi poplavama u Srbiji, i apeluje na dijasporu da pomogne svom narodu jer, kako kaže, svaka pomoć je dobrodošla.

Vojin koji već dugo živi u Americi, je zajedno sa Dejanom Stakićem pokrenuo sajt helpforserbia.com na kojem se nalaze sve potrebne informacije o tome kako i gde se može uplatiti pomoć.

- Želimo prvenstveno da pružimo svu podršku našem hrabrom narodu, koji se bori za život u ovim teškim nepogodama koje su pogodile našu zemlju. Nažalost nismo u mogućnosti da budemo uz njih, rame uz rame, što nam jako teško pada. Otvorili smo sajt, barem na neki način da učestvujemo u akciji spasavanja našeg naroda. Znamo da novac nije sve na svetu i da se novcem ne može kupiti izgubljeno, ali isto tako smo svesni da je svaka pomoć dobrodošla. Izdržite braćo i sestre, Srbi su nebeski narod, Bog sa vama - poručili su Ražnatović i Stakić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin!

    20. maj 2014 | 13:42

    Ovaj isti Arkan. Ciji li je onaj drugi? :)

  • Beogradjanin

    20. maj 2014 | 16:44

    Svaka vam cast momci. Svaka cast Vojinu kojeg nepoznajem ali za kojeg znam, a za Dejana saljem sve velike pozdrave jer decko ima veliko srce i vec je donirao pare domu za nezbrinutu decu. Nema ovakvih Srba puno ostalo ih je samo malo i treba da ih cuvamo kao oci u glavi.

  • Dijaspora

    20. maj 2014 | 14:48

    Bravo vojine ! Bravo momcino !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA