EKSKLUZIVNO: Anđelina Džoli donirala 50.000 dolara za ugrožene od poplava!

- Moje misli su sa svim porodicama koje su izgubile svoje voljene i domove. Divno je videti da su građani ove dve države sada ujedinjeni i pomažu jedni drugima. Vreme je da i mi učinimo isto i pomognemo im u oporavku - kaže glumica

  • 97

Najpopularnija svetska glumica, Anđelina Džoli, danas je, u ime Džoli-Pit fondacije, preko američkog Crvenog Krsta donirala 50.000 dolara Crvenom Krstu Srbije i Bosne i Hercegovine. Lepotica je izrazila duboko žaljenje zbog tragične katastrofe koja je zadesila Srbiju i region.

- Tragično je da je oblast koja je preživela toliko razaranja, sada pogođena prirodnom katastrofom ogromnih razmera - rekla je glumica.

- Moje misli su sa svim porodicama koje su izgubile svoje voljene i domove. Divno je videti da su građani ove dve države sada ujedinjeni i pomažu jedni drugima. Vreme je da i mi učinimo isto i pomognemo im u oporavku. Pored najhitnijih potreba, bitno je obnoviti poplavljene domove i čitavu infrastrukturu. Moramo svi da budemo spremni i pružimo im pomoć na duži period - dodala je Džolijeva.

Ova donacija samo je početak u nizu pomoći koje će Anđelina i Bred uputiti Srbiji i BiH.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    21. maj 2014 | 21:42

    Hvala ti Andjo a cela amerika sto hiljada dolara.Sramota Kad je trbalo bombardovati Srbiju bili su prvi.Sramota.Jedan Novak sam 600 000 evra.Bravo ljudino ostajes ponos Srbije

  • Banderaš

    21. maj 2014 | 21:38

    Novak ih je pokrenuo. Ovo je samo Novakova zasluga što daju pare. Sada oni hoce da budu viđeni kako su i plemeniti i bogati,a ne samo bogati. Hvala njima ali najvece HVALA Novaku što ih je pokrenuo.

  • milan

    21. maj 2014 | 22:37

    Kazete vratite joj pare netreba nam, pa mozda vama sto vas nije pogodila poplava netreba, ali pitajte onaj narod sto su Sve izgubili dali njima znaci ta pomoc kazete malo je 50,000 $. A dali ste vi nesto donirali kladim se da ni jedan od vas nista nije ucinio samo znate da komentarisete malo je.Nije malo svaka pomoc je dobro dosla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA