VRATILE SE RODE: Top 12 srpskih džetsetera sa najviše dece - 1.deo!

Telegraf otkriva ko su estradne zvezde sa najviše dece: Hoki bio kralj nataliteta, Nebojša Dugalić i Bojan Žirović glumački šampioni, Zorica, Merima i Šaban prvi među folkerima

  • 1

Bela kuga hara Srbijom, ali čini se da srpska estradna scena tome uspešno odoleva. Za razliku od republičkog proseka od nešto iznad jednog deteta po porodici, pojedini domaći džetseteri su se svojski potrudili da taj prosek dignu na viši nivo. Telegraf vam otkriva 12 najpoznatijih estradnih mama i tata koji imaju četvoro i više dece. Evo prvog ešalona...

1. Nebojša Dugalić: Glumac, profesor i reditelj Nebojša Dugalić postao je po peti put otac. Njegova supruga Dragana, sa kojom je 11 godina u skladnom braku, porodila se  juče oko četiri sata ujutru i na svet donela devojčicu.

2. Aca Lukas: Takođe estradni umetnik Aca Lukas postao je po četvrti put otac. Acina supruga Sonja, prošle godine donela je na svet devojčicu Viktoriju. Lukas iz prethodnog braka ima još troje dece.

3. Hašim Kučuk Hoki: Poznati folk pevač Hašim Kučuk Hoki koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, iza sebe je ostavio jedanaestoro dece - šest sinova i pet ćerki. Smatra se apsolutnim rekorderom po broju dece i povećanju nataliteta.

4. Luis: Posle Hokija, rekorder po broju dece je Ljubiša Stojanović Luis, koji je prošlog leta nastradao u saobraćajnoj nesreći. Iz tri braka Luis ima šestoro dece.

5. Peđa D Boj: Nekada poznati roker avanturističkog duha, Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa D' Boj, ima četvoro dece, sa različitim ženama i u različitim delovima sveta. Najstarija je ćerka Minjon koja živi u Diseldorfu. U Firenci je dobio sina Gabrijela, koji sada živi u Beogradu, zatim se rodio Filip u Parizu, a najmlađa je trogodišnja naslednica Mihaila.

6. Šaban Šaulić: Četvoro dece ima i Šaban Šaulić. Sina Roberta dobio je vanbračno u mladosti, a troje dece Sanelu, Ildu i Mihajila mu je rodila supruga Gordana.

(I.D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA