SNEŽANA ĐURIŠIĆ: Nisam imala mira dok nisam čula da mi je brat živ!

- Moj brat i snaja su izvučeni helikopterom iz tog najgoreg područja - Zabrežja. Brinula sam da li će izvući živu glavu! Oni su prvo iz svoje kuće, koja je skroz potopljena, prešli u komšijinu i tamo su bili na tavanu dok nisu došli spasioci - priča pevačica

  • 0

Pevačica Snežana Đurišić, preživela je pravu dramu zbog poplava. Njen brat od tetke i snaja sa svojom majkom bili su među hiljadama ljudi koji su evakuisani iz poplavljenog Obrenovca, a Snežana kaže da je bila blizu nervnog sloma zbog nedostatka vesti o njima.

- Žalim i saosećam sa onima koji su ostali bez igde ičega. Moj brat i snaja su izvučeni helikopterom iz tog najgoreg područja - Zabrežja. Brinula sam da li će izvući živu glavu! Oni su prvo iz svoje kuće, koja je skroz potopljena, prešli u komšijinu i tamo su bili na tavanu dok nije došao helikopter da ih spase - priča Snežana i dodaje da joj je najgore bilo kada su oni prestali da se javljaju pa nije znala šta se dešava sa njima.

- Šta mislite kako sam se osećala! Kad čovek doživi taj osećaj nemoći, to je zaista užasno! Mnogo sam se sekirala i najstrašnije je bilo to što ne može čovek nikako da ih čuje. Tek kad su se javili mi je laknulo. Nek su oni živi i zdravi, a to što im je i dalje sve pod vodom, to će se nekako izdržati. Jeste da čovek dođe u godine kad više nije u stanju da ide iz početka, nema snage, tako da teške su to stvari, ali neka su zdravo, imaju oni gde da budu. Tu smo, svi smo zajedno, hvala bogu - zaključila je Đurišićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA