PARADA KIČA: Kim i Kanje se venčavaju danas, čuva ih italijanska vojska! (FOTO) (VIDEO)

Starleta i reper će se venčati u zamklu "Beleveder" u Firenci, a očekuje se oko 600 zvanica. Vestov kum bi trebalo da bude Džej Zi

  • 5

Nakon raskalašne zabave koja je sinoć održana u Versaju, na kojoj je bilo svega, od musketara do pevačica koje su bile obučene kao Marija Antoaneta, Kim Kardašijan i Kanje Vest će se danas popodne venčati u zamku "Belveder" u Firenci čije iznajmljivanje košta 400.000 dolara... dnevno!

Budući da na svoju veliku žalost nisu dobili dozvolu da se venčaju u Versaju, starleta i reper su morali da pronađu rezervno rešenje a to je Firenca, a tamo kao da je uvedeno vanredno stanje. Kako navode britanski mediji, svi prilazi raskošnom dvorcu u kojem će se održati svadba su zatvoreni, a pripadnici italijanske vojske zajedno sa obezbeđenjem Kardašijanove i Vesta, sprečavaju znatiželjnike da se približe.

Ovako su izgledale pripreme za venčanje:

Još se ne zna koliko će tačno gostiju biti na venčanju veka, kako ga nazivaju Kim i Kanje, pa se spekuliše ciframa od 100 do 600 zvanica, a Vestov kum bi trebalo da bude Džej Zi, dok je neizvesno da li će se i njegova supruga Bijonse pojaviti na svadbi.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA