NIK SLOTER: Izdržite Srbi, znam koliko ste hrabri kada se nađete u nevolji!

- Veoma sam tužan zbog svega što je zadesilo Srbiju. Sve što mogu u ovom trenutku jeste da šaljem poruku nade jer sam u mislima s vama - kaže glumac Rob Stjuart

  • 4

Kanadski glumac Rob Stjuart, poznatiji kao legendarni Nik Sloter iz serije "Tropska vrelina" kaže da je svim srcem uz Srbiju i da mu je žao što zbog poslovnih obaveza ne može da dođe u Beograd i podrži svoje srpske prijatelje.

- Moje srce je okrenuto narodu Srbije i trenutno sam veoma tužan. Ne treba zaboraviti da sam s nekima od vas u kontaktu poslednjih 25 godina i da vas dobro poznajem i volim - priča Stjuart za "Blic" i dodaje da ga prijatelji iz Srbije redovno obaveštavaju o svemu što se događa kod nas.

- Poslali su mi fotografije i zatražili pomoć i zamolili me da proširim vest o katastrofalnoj situaciji u vašoj zemlji. Sve što mogu u ovom trenutku jeste da šaljem poruku nade jer sam u mislima s vama. Da mogu učinio bih i puno više, prvenstveno prisustvom u Srbiji. Poručujem građanima Srbije da moraju da se prisete koliko su izdržljivi kao narod. Niko više od vas ne zna koliko ste hrabri kada se nađete zajedno u nevolji - navodi glumac koji je objasnio da mu je žao što je zbog posla sprečen da dođe u Beograd. 

(Telegraf.rs/ izvor: Blic)

 

-

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA