Ina: Dočekajte Srpsku Novu sa mnom!

Zapaliću Beograd - poručuje čuvena rumunska pevačica!

  • 0

Ina, rumunska zvezda koja je vrlo brzo postala popularna u celoj Evropi dočekaće Srpsku Novu godinu u Beogradu na svom velikom koncertu u "Belekspo" centru. Već je bila gost Novog Sada gde je napunila "Spens" dva puta i oduševila Novosađane. Uspeh je postigla sa pesmom "Hot" koja ju je odmah vinula u zvezde. Za uspeh kaže da je zadužen njen produkcioni tim Play & Win. Iako je osvojila brojna nacionalna i evropska muzička priznanja, Ina nema nameru da ostane zapažena samo u Evropi.

- Već imam zakazane nastupe  koncerte po Americi u toku ove godine. Nadam se da ću i tamo ostvariti zapažen uspeh i dospeti na njihove muzičke liste. Već sam upoznala Pitbula, Vil Aj Ema, Šakiru i Flo Ridu - rekla je poznata pevačica. Privatno najviše voli da sluša Pink i Dejvida Getu.

Njena popularnost najveća je u Francuskoj, a ona privatno voli da nastupa u toj zemlji.

- Obožavam Francusku! Volim svoje fanove i uvek se sastajem sa njima i dobro se zabavljamo. Rado se vraćam u Francusku i zahvalna sam svojim obožavateljima na podršci koju mi pružaju - ushićeno odgovara Ina. Ipak, ne zaboravlja ni svoje pristalice sa Balkana, a pogotovo iz Srbije.

- Jedva čekam da dođem u Beograd i da publika i ja zapalimo atmsferu i u tako usijanom "Belekspo" centru dočekamo Srpsku Novu - poziva Ina svoje fanove da joj se pridruže na koncertu.

(Nataša Ilić/telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA