OVO JEDU I PIJU BOGATAŠI: Raskošni meni na svadbi Kim Kardašijan i Kanje Vesta! (FOTO)

Skupi šampanjac, svadbena torta od sedam spratova, grdobina u sosu od slatkog luka, samo su neke od stvari kojima su se gostile zvanice na italijanskom venčanju starlete i repera

  • 13

Nije bilo jaja od prepelice, ali su gosti na raskošnom venčanju Kim Kardašijan i repera Kanje Vesta, ipak za meni na svadbi koja je u subotu održana u Firenci rekli da je bio rajski!

Domaća pasta punjena rikota sirom je bila prva na meniju, a zatim su usledili pravi spektakli od hrane. Dve torte, od kojih je jedna imala čak sedam spratova, nekoliko vrsta ribe među kojima je dominirali fileti od  grdobine. Kim i Kanje su se potrudili da zvanicama prirede ugođaj koji nikada neće zaboraviti,  pa su specijalno za venčanje naručili i slatki luk  koji je služen kao začin za pastu, domaći kolač od jagode i "čizkejk"...

Od pića služen je šampanjac "Armand de Brinek", čija jedna flaša košta od 230 do 16.000 evra,  i "Brunello di Montalcino san Filippo" crveno vino koje košta oko 50 evra.

Blizak prijatelj para je uz forografiju na svom instagramu ostavio komentar da su gosti blagoslovljeni ovakvom hranom na svadbi.

(Telegraf.rs/E!online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    26. maj 2014 | 17:01

    Ala se ovaj usrećio do mojega...to je kao da je oženio Staniju ili Soraju,višak sisa,manjak mozga i naravno manjak morala.

  • Djoka

    26. maj 2014 | 17:07

    Sprdacina bolesnih umova dok vecina stanovnistva gladuje. Samo vanzemaljci mogu resiti stvar :)

  • Berane

    26. maj 2014 | 17:34

    Slaninica sir bijeli luk i kukuruza...e to je klopa..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA