Ceca u Hamburgu prikupila 10.000 evra za poplavljene

- Nadam se da će to biti prosek i na ostalim nastupima i da ćemo uspeti da izgradimo domove onima koji su ostali bez njih. Bitno je samo da održimo kontinuitet u pomaganju onima kojima je naša pomoć neophodna - priča Ražnatovićeva

  • 19

Kao što je i najavila prošle nedelje, Ceca Ražnatović će deo prihoda od svakog nastupa davati za poplavljene, a prva takva akcija je održana u Hamburgu gde je na njenom koncertu prikupljeno 10.000 evra pomoći. 

U dogovoru s organizatorima koncerta, novac je otišao u ruke predstavnika verskih zajednica - pravoslavne, katoličke i muslimanske i oni će novac proslediti onima kojima je najpotrebniji u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

- Drago mi je što se sakupilo 10.000 evra jer je to mnogo para. Nadam se da će to biti prosek i na ostalim nastupima i da ćemo uspeti da izgradimo domove onima koji su ostali bez njih. Bitno je samo da održimo kontinuitet u pomaganju onima kojima je naša pomoć neophodna - rekla je Ceca koja je dodala da će se novac za poplavljena područja prikupljati na svim njenim nastupima do kraja godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Podgorica

    27. maj 2014 | 11:33

    Ada sto pričate??? Kako ste puni mrznje, to je strasno! Zena je pevala i deo njenog honorara je dala za ugrozene. Ljudi su takodje sakupljali, a da nije pevala ne bi ni dala ni ona ni taj narod!!! Uhh, kako nece naici neka poplava i odneti sve zlobnike sa Zemlje!!!!

  • meek mill

    27. maj 2014 | 10:06

    svaka cast

  • Anna

    27. maj 2014 | 10:37

    ONA SKUPILA?! NE. ONA JE PEVALA I ZA TO UZELA MASNI HONORAR. A NAROD KOJI JE DOSAO NA KONCERT JE, PORED PARA ZA ULAZNICE, DAO I ZA POMOC UNESREĆENIMA! SRAMOTA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA