Sulejman tužio plastičnog hirurga jer je slagao da mu je presadio kosu

- Ideja o transplantaciji kose mi nije ni pala na pamet. To ne planiram da uradim ni u jednom periodu svog života - izjavio je turski glumac Halit Ergenč

  • 9

Turski glumac Halit Ergenč, koji se proslavio po ulozi Sulejmana Veličanstvenog iz istoimene serije, odlučio da tuži jednu privatnu lekarsku ordinaciju jer su su slagali da su mu presadili kosu.

Sve je krenulo od informacije koja se pojavila u turskim medijima koja glasi da Halit zbog preteranog nošenja kaciga, odnosno turbana na snimanju popularne serije navodno ostaje bez kose, a neki su pisali da je glumac dobio komplekse i da se na kraju odlučio da ide na tretman presađivanje kose, prenosi "Alo!".

Ovu situaciju iskoristila je ordinacija doktora Ilkera Manvaša, koja je zbog "odnosa pacijenta i doktora" ćutala jedno vreme, ali "izvor" blizak ovoj lekarskoj praksi izjavio je da je popularni Sulejman posetio ordinaciju i zakazao transplataciju.

Kada su ove informacije stigle do Halita, on je ove navode oštro demantovao:

- Ideja o transplantaciji kose mi nije ni pala na pamet. To ne planiram da uradim ni u jednom periodu svog života. Do sada čak nisam ni čuo za taj zahvat. Ne znam odakle ljudima takve informacije, ali situacija je svasvim jasna, ovo je urađeno zbog samopromocije - rekao je poznati glumac i dodao:

- Mnogi su čak otišli korak dalje i napisali da sam već obavio zahvat transplantacije kose. Neki su me čak navodno videli da nosim periku. Ali, to su besmislene priče. Nije važno šta nosiš na glavi, sve dok je ono što čuvaš u njoj čisto i dobro - zaključio je Halit.

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Medy

    29. maj 2014 | 08:08

    Svaka cast Suljo nije bitno sta imas na glavi nego ono u njoj...

  • Srđan

    29. maj 2014 | 05:49

    ovo je čisti bezobrazluk da ovako vređa poznatog glumca.Sramota za nas,pa se onda čudimo što nas niko ne voli i svi beže od nas.

  • Marko.srb

    28. maj 2014 | 21:51

    Konjska griva bi mu stajala ekstra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA